Dr. Gilbert Renaud: Az egészség piramisa


2015. novemberében magyar nyelven is megjelent Dr. Gilbert Renaud könyve: Az egészség piramisa (Hegedűs Beatrix fordításában), ára: 19 990 Ft helyett 15 000 Ft (az ár az ÁFÁ-t tartalmazza, az akció visszavonásig érvényes). A postázás díja a megrendelt mennyiség függvényében változik. Egy megrendelő legfeljebb 3 db könyvet rendelhet.

FIGYELEM! Ha még az ünnepek előtt szeretnél könyvet rendelni, semmiképp se halaszd az utolsó pillanatra! A befizetést követő második munkanapon tudjuk vállalni a könyvek postázását. Ha december 20-ig beérkezik a befizetésed, rendelésedet december 22-én postára adjuk. Ezt követően leltár miatt január 3-ig zárva vagyunk, legközelebb már csak január 4-én tudunk könyvet postázni. Áldott ünnepeket kívánunk Neked és szeretteidnek. Baráti üdvözlettel, Márta és Viktor

A megadott postázási költségek kizárólag magyarországi címre történő portázás, magyar bankszámláról történő utalás esetén érvényesek. Amennyiben az Európai Unió területén belül kérsz postázást és az átutalást EUR-ban teljesíted, a könyv, a postázás és az adminisztráció együtt 85 EUR. A megadott EUR ár 2016. október 1-től visszavonásig érvényes.

Mielőtt megrendeled a könyvet, kérjük, hogy az alábbiakat feltétlenül olvasd el (kattints a kis nyílra az elején):

A Recall Healing®-gel való munka a kérdezés művészete: az esetfeltárás során a kérdező Sherlock Holmes bőrébe bújva rakja össze a kirakót, ami segít megérteni egy fizikai elváltozás vagy egy viselkedés okát, azt, hogy az érintett miért került egy adott élethelyzetbe. Hatékonyan dolgozni az tud, aki a megfelelő kérdéseket, a megfelelő módon tudja feltenni a Recall Healing® sajátos nézőpontjából. A jó kérdezéstechnika elsajátítása egy idegen nyelv megtanulásához hasonló.

Amikor idegen nyelveket tanulunk, meg kell ismerkednünk:
- az adott nyelvre egyedi módon jellemző szókinccsel (megfelelő szókincs nélkül nehéz szót érteni),
- az adott nyelvre egyedi módon jellemző nyelvtannal (így lesznek a szavakból értelmes mondatok),
a kettő együttes ismerete jelenti azt a biztos alapot, ami az adott nyelv ismeretéhez elengedhetetlen.

Az egészség piramisa a szerző, Dr. Gilbert Renaud megfogalmazásában az a “szótár”, amely rövid és tömör megfogalmazásban tartalmazza az egyes fizikai elváltozásokhoz és viselkedésekhez kapcsolódó érzelmi megéléseket.

Bár a könyv az alap összefüggésekkel, a “nyelvtannal” kapcsolatban is tartalmaz néhány támpontot (vagy tanfolyamot végzettek visszajelzése alapján emlékeztetőt), elsődleges célja nem annak megértése, hogy hogyan érdemes dolgozni a könyvben leírtakkal, ezt a Recall Healing® alaptréningen és tematikus moduljain lehet elsajátítani (leghatékonyabb módja annak megfigyelése, hogy a szerző hogyan dolgozik a módszerrel – egy idő után a hallgató ráérez a logikájára).

Tanfolyami résztvevők visszajelzése alapján a kettő együtt, tehát a könyv és a tanfolyam csak egymást kiegészítve nyújt átfogó képet a Recall Healing® módszerről. A könyv rendelésével egyidejűleg arról is nyilatkozol, hogy rendelésedet ennek tudatában adtad le. Szeretettel várunk a soron következő tanfolyamon: Recall Healing® alaptréning I. modul

Csatlakozz a Recall Healing® tanulócsoporthoz Facebook-on és kapcsolódj be a beszélgetésbe.
Hamarosan további ingyenes oktatóvideók kerülnek feltöltésre a video albumba. Ha szeretnél értesítést kapni a friss oktatóvideók megjelenéséről, iratkozz fel Recall Healing® hírlevelünkre (a jobb felső űrlap segítségével teheted meg).

Kapcsolódó rendezvények: Recall Healing® alaptréning I. modul | alaptréning II. modul | alaptréning III. modul
A Recall Healing® magyar csapat valamennyi rendezvénye, továbbá teljes eseménynaptára IDE kattintva elérhető.

Teljes név:*
E-mail cím:*
E-mail újra:*
Mobil szám:*
Előismeret:*
Könyv címe:*
Példány, ár:*
Fizetési mód:*
Szállítási név:*
Szállítási cím:*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Adószám:
Ajánló személy:*
Megjegyzés:
E-számla:  Elektronikus számla – PDF – befogadásához hozzájárulok.
 Az Általános Szerződési Feltételeketet elfogadom.*

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.

Ne felejts el feliratkozni a hírlevelünkre:

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*Recall Healing kezdő szintű tanfolyam: