GYakran Ismételt Kérdések


Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket, amivel hozzánk fordulnak. Kérjük, hogy mielőtt e-mailben vagy telefonon felvennéd velünk a kapcsolatot, olvasd el ezt a leírást, mert lehet, hogy már azelőtt választ kapsz a kérdésedre, hogy feltennéd. A kérdésekre kattintva tudod lenyitni a válaszokat.

Milyen gyakran kerülnek az egyes RH modulok, tanfolyamok megrendezésre?

A Recall Healing alaptréning I. szint, kezdő tréning minden évben megrendezésre kerül. Az alaptréning II. és III. szint tetszőleges sorrendben végezhető, ezek másfél-két évente kerülnek megrendezésre. A tematikus modulok (párkapcsolatok és családi triádok; gyermekek és belső gyermek; túlsúly és emésztési problémák;, álmok és szimbólumok a biológiában; nyílt konzultációs csoportfoglalkozás; eszköztár gyakorlati műhely két vagy több évente kerülnek megrendezésre.

Mettől meddig tartanak a tanfolyamok, helyileg hol kerülnek megrendezésre?

A tanfolyamok általában 9:00-kor kezdődnek (az első napon legkésőbb 8:30-ig érkezz meg) és 18:00-ig tartanak, ezt követően további kb. 30 perc áll a hallgatók rendelkezésére, hogy feltegyék a kérdéseiket (a 30 perc tájékoztató jellegű, lehet hosszabb és rövidebb is). A helyszín tanfolyamonként változó és létszámfüggő. Ha nincs feltüntetve a tréning adatlapján, még nincs véglegesítve, szervezés alatt áll. Ha maradt még kérdésed, itt feltheted munkatársunknak.

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt. Mi a teendőm? (könyv, kiadvány rendelésénél)

Rendszerünk automatikus visszaigazoló e-mailt küld a rendelés (könyv, kiadvány) elküldésével egy időben (kérjük, hogy ellenőrizd a SPAM mappádat is). Ebben leírjuk, hogy rögzítettük a rendelésedet, és munkatársunk hamarosan küldi részedre a díjbekérőt, amely tartalmazni fog a befizetéssel kapcsolatos minden tudnivalót. A díjbekérőt előreláthatólag 1-3 munkanapon belül küldjük el. Ha maradt még kérdésed, itt feltheted munkatársunknak.

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt. Mi a teendőm? (tréning, rendezvény jelentkezés)

Rendszerünk automatikus visszaigazoló e-mailt küld a jelentkezés (tréning, rendezvény) elküldésével egy időben (kérjük, hogy ellenőrizd a SPAM mappádat is). Ebben leírjuk, hogy rögzítettük a rendelésedet, és munkatársunk hamarosan küldi részedre a díjbekérőt, amely tartalmazni fog a befizetéssel kapcsolatos minden tudnivalót. A díjbekérőt előreláthatólag 1-3 munkanapon belül küldjük el. Ha maradt még kérdésed, itt felteheted munkatársunknak.

Az Uplifting Events rendezvényére jelentkeztem, hol tehetem fel a kérdésemet?

Amennyiben az Uplifting Events oldalán jelentkeztél, az adott rendezvényt ők szervezik, ezért kérjük, hogy kérdésedet közvetlenül az Uplifting csapat ügyfélszolgálatának címezd: őket ide kattintva érheted el, a Recall Healing® magyar közösségének csapata ebben nem fog tudni Neked segíteni. Két teljesen külön rendszerről és külön csapatról van szó, munkatársunk nem jártas az ő rendszerük működésében és nem fér hozzá az általuk kezelt adatbázisokhoz sem. Néhány Recall Healing® témájú rendezvényt ők szerveznek, mint a Recall Healing® magyar közösség kizárólagos partnerei.

Szeretném felvenni a kapcsolatot egy Recall Healing® szemléletű segítővel

A Recall Healing® nemzetközi védettséget élvező márka, ezért Recall Healing® konzultációt, előadást, tanfolyamot kizárólag a jogtulajdonos, dr. Gilbert Renaud tarthat. Hozzá kizárólag várólistára lehet feliratkozni, a várakozási idő az egy évet is meghaladhatja. Ha szeretnéd a problémádat egy tapasztalt hallgatónkkal megbeszélni, zárt körű Facebook csoportunkban tudod velük felvenni a kapcsolatot. Miután egy moderátor jóváhagyta a csoportba való jelentkezésedet, a házirend elolvasását követően felteheted a Téged foglalkoztató kérdést, ha pedig négyszemközt szeretnél válaszokat kapni, itt felveheted a kapcsolatot egy segítővel. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy esetfeltárást sem e-mailben, sem telefonon, sem Facebookon nem végzünk. A tanulócsoportban legfeljebb támpontokat adunk az önálló esetfeltáráshoz, ezért a csatlakozást megelőzően javasoljuk az online videók megtekintését, illetve a Recall Healing® alaptréning I. szintjének elvégzését (a csatlakozásnak nem előfeltétele, a megértésben jelent leírhatatlan előnyt). Amennyiben ezzel együtt szeretnél feliratkozni dr. Gilbert Renaud várólistájára, itt jelezheted munkatársunknak.

Szeretnék feliratkozni a Recall Healing® magyar közösségének hírlevelére

Örömmel vesszük érdeklődésedet, a feliratkozáshoz töltsd ki ezt az űrlapot. Ennyi az egész! :-)

Szeretnék csatlakozni a Recall Healing® magyar nyelvű tanulócsoporthoz

Örömmel vesszük érdeklődésedet, Facebookon jelentkezhetsz a csoportba, amit Vajai Márta alapított. A jelentkezéskor 3 kérdést kell megválaszolnod. Miután egy moderátor jóváhagyta a csoportba való jelentkezésedet, a házirend elolvasását követően felteheted a Téged foglalkoztató kérdést. Ha a jelentkezéskor nem válaszolod meg a 3 kérdést, adott idő elteltével a rendszer automatikusan elutasítja a jelentkezésedet. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy konkrét esetfeltárást a tanulócsoportban nem végzünk, legfeljebb támpontokat adunk az önálló esetfeltáráshoz, ezért a csatlakozást megelőzően javasoljuk az online videók megtekintését, illetve a Recall Healing® alaptréning I. szintjének elvégzését (a csatlakozásnak nem előfeltétele, a megértésben jelent leírhatatlan előnyt).

Kapcsolódó rendezvények: Recall Healing I. modul | Recall Healing II. modul | Recall Healing III. modul
A Recall Healing® magyar közösség valamennyi rendezvénye, továbbá teljes eseménynaptára IDE kattintva elérhető.Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.