Ha feloldom a konfliktusomat…


Gyakran kérdezik tőlünk, hogy ha valaki a Recall Healing®-gel dolgozik, és feloldja az érzelmi konfliktusát, akkor meggyógyulhat-e? Mi fog történni és mikor hoz eredményeket az önmagán végzett munka? Dr. Gilbert Renaud minden részletre kiterjedő válasszal csillapítja az érdeklődők kíváncsiságát, felhívja a videó nézőinek figyelmét néhány olyan pozitív hatásra, amikre lehet, hogy nem is gondoltunk volna, valamint emlékeztet a legfontosabb irányelvünkre.

Magyar felirat bekapcsolása: a lejátszási sávon a CC gombra kattintva válaszd ki a magyar nyelvet.

A videó megtekintése előtt feltétlenül nézd meg a Recall Healing® jogi nyilatkozatot és az alapismereteket.
videofelvétel: “Józsi bácsi” | angol felirat: folyamatban | magyar fordítás: Vajai Márta | felirat időzítés: Összehangoló

Örömmel jelezzük, hogy a könyv, amire Gilbert a videóban hivatkozik, Anne Ancelin Schützenberger: Ős-szindróma, 2016. tavaszán a Medicina Kiadó gondozásában magyar nyelven is megjelent. A könyvet Hegedűs Beatrix fordította, akit Dr. Gilbert Renaud: Az egészség piramisa című könyv és számos tanfolyami jegyzet fordítójaként, valamint a Recall Healing® tanfolyamok egyik tolmácsaként már ismerhetsz. A könyvet a címére kattintva rendelheted meg.

Csatlakozz a Recall Healing® tanulócsoporthoz Facebook-on és kapcsolódj be a beszélgetésbe.
Hamarosan további ingyenes oktatóvideók kerülnek feltöltésre a video albumba. Ha szeretnél értesítést kapni a friss oktatóvideók megjelenéséről, iratkozz fel Recall Healing® hírlevelünkre (a jobb felső űrlap segítségével teheted meg).

Kapcsolódó rendezvények: Recall Healing® alaptréning I. modul | alaptréning II. modul | alaptréning III. modul
A Recall Healing® magyar csapat valamennyi rendezvénye, továbbá teljes eseménynaptára IDE kattintva elérhető.Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.

Ne felejts el feliratkozni a hírlevelünkre:

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*Recall Healing kezdő szintű tanfolyam: