Recall Healing® alapismeretek


Dr. Gilbert Renaud rövid összefoglalójában ismerteti a Recall Healing® eredetét, valamint mentorának, Dr. Claude Sabbah-nak a munkásságát, a Total Biology-t. Megtudhatod, hogy mi az, amiben közös és mi az, amiben eltér egymástól a Germán Új Medicina, a Biologika és a Total Biology, a Recall Healing®. Megismerkedhetsz a Total Biology és a Recall Healing® alap eszköztárával: a Rakétával, az Életvonallal, az Indítóprogrammal, a Családfával és a Jégheggyel.

Megtudhatod továbbá, hogy melyik konfliktust teszi felelőssé Dr. Hamer a betegségek 90%-áért, valamint a tünetek rosszabbodásáért az esetek 100%-ában. Gilbert néhány intelemmel is ellátja azokat, akik nem csupán saját eseteik feltárására, hanem hivatásszerűen szeretnénk foglalkozni a Recall Healing®-gel. A megalapozást ezzel a videóval kezdd:

Magyar felirat bekapcsolása: a lejátszási sávon a CC gombra kattintva válaszd ki a magyar nyelvet.

A videó megtekintése előtt feltétlenül nézd meg a Recall Healing® jogi nyilatkozatot az orvosokkal való együttműködésről.
videofelvétel: Balogh Gyula, BSZE | angol felirat: folyamatban | magyar fordítás: Vajai Márta | felirat időzítés: Vajai Viktor
A korábbi (régi terminológia) felirat elkészítésében való közreműködésért köszönet illeti: Korsós Piroskát
A videó átdolgozásában való közreműködésért (modern kiadás) kiemelt köszönet illeti: “Józsi bácsit”

További Recall Healing videók | Feliratkozás a hírlevélre | Információ a tanfolyamról

Örömmel jelezzük, hogy a könyv, amire Gilbert a videóban hivatkozik, Anne Ancelin Schützenberger: Ős-szindróma, 2016. tavaszán a Medicina Kiadó gondozásában magyar nyelven is megjelent. A könyvet Hegedűs Beatrix fordította, akit Dr. Gilbert Renaud: Az egészség piramisa című könyv és számos tanfolyami jegyzet fordítójaként, valamint a Recall Healing® tanfolyamok egyik tolmácsaként már ismerhetsz. A könyvet a címére kattintva rendelheted meg.Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.