Recall Healing eszköztár gyakorlat


A Recall Healing® egy olyan önismereti rendszer, amelynek segítségével sajátos nézőpontból érthetünk meg bármely élethelyzet (beleértve a betegségek és viselkedések) hátterében álló érzelmi okokat és azok összefüggéseit. A módszer az önmagunkkal, valamint embertársainkkal (családunkkal, élettársunkkal és barátainkkal) való kapcsolódásunk belső ellentmondásait vizsgálja, ezek feltárásával és feloldásával segíti hozzá az érintettet egy jobb életminőség eléréséhez.

A Recall Healing® alaptréningen és tematikus moduljain a hallgatók különféle nézőpontokból ismerkedhetnek meg a rendszer összefüggéseivel, a nyílt konzultáción pedig megfigyelhetik dr. Gilbert Renaud-t élő esetfeltárás közben. Az eszköztár gyakorlat még ennél is magasabb készségszintre, az önálló alkalmazás szintjére emeli a hallgatók által elsajátított ismereteket, 3 fős csoportokban gyakorolva az Életvonal, az Indítóprogram és a Családfa eszköztárával, dr. Gilbert Renaud szakmai felügyelete alatt. Hallgatóink szerint a legintenzívebb és egyben leghatékonyabb tréning!

Az eszköztár gyakorlaton a résztvevők rögzítik a Recall Healing® eszköztár helyes alkalmazását, és lehetőségük nyílik az esetleg felmerülő hibák, rossz beidegződések, hiányosságok korrigálására is. Az összefüggések megértése és azok készségszintű alkalmazása között a különbség leírhatatlan, nagyon gyakran éppen ezen múlik, hogy az esetfeltárásunk – akár önmagunkon dolgozunk, akár a klienseinknek szeretnénk segíteni – sikeres lesz-e.

A részvétel előfeltétele: a tréningen csak 18 éven felüliek vehetnek részt. A részvétel előfeltétele továbbá a Recall Healing® alaptréning I. szintjének teljesítése.

A tréning időpontja: Budapest, 2017. május 5-6-7., előregisztrációs jelentkezési határidő: 2016. április 10.

A tréning részvételi díja: 95 250 Ft (75 000 Ft + ÁFA) – tartalmazza: magyar nyelvű tolmácsolás, jegyzet, magyar nyelvű oklevél (nem jogosítja fel a résztvevőt semmire).
Magyarországon több, mint 20% kedvezmény! Külföldön ugyanez a tréning 120 000 Ft modulonkénti áron látogatható.
Amennyiben utalásod 2017. április 10-ig beérkezik, csak 76 200 Ft-ot (60 000 Ft + ÁFA) kell fizetned. Amennyiben utalásod ezen határidőig nem érkezik be, a rendszer törli a jelentkezésedet. Helyszíni fizetésre nincs lehetőség.

Szeretnénk felhívni figyelmedet ösztöndíj programunkra, ami ide kattintva elérhető.

Ezen a tanfolyamon csak korlátozott létszámban tudunk jelentkezőket fogadni. Ha a befizetési határidő letelte
előtt betelik a tréning, akkor a jelentkezéseket lezárjuk, és ezt követően már csak várólistára lehet regisztrálni. Jelentkezéseket mindig a befizetések sorrendjében fogadunk el.

Ez a tréning az alábbi gyakorisággal kerül megrendezésre: két-három évente egy alkalommal.

Kapcsolódó rendezvények: Recall Healing® I. szint | Recall Healing® II. szint | Recall Healing® III. modul
A Recall Healing® magyar közösség valamennyi rendezvénye, továbbá teljes eseménynaptára IDE kattintva elérhető.Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.