Recall Healing krónikus fáradtság – eset


Korábbi videónkból megismerkedhettél a krónikus fáradtság érzelmi okaival. Ebben a videóban egy részletes esetpéldán keresztül ismerheted meg a kiváltó esemény (DHS), az ismétlődő életciklusok és az indítóprogram összefüggéseit.

A Recall Healingben a krónikus fáradtság hátterében öt különböző érzelmi konfliktus egyidejű fennállását vizsgáljuk. Hogy melyik ez az öt? Most egy konkrét esetpéldán keresztül ismerheted meg. Figyelj a nüanszokra, a részletekre is!

Magyar felirat elérhető! A videó alján található sávon kattints a CC gombra és válaszd a magyar nyelvet, mint opciót. Elképzelhető, hogy egyes böngészők nem támogatják a felirat megjelenését. Mozilla Firefoxban biztosan működni fog.

A videó megtekintése előtt feltétlenül nézd meg a krónikus fáradtság sorozat 1. részét.

A videók megtekintése előtt feltétlenül nézd meg a Recall Healing jogi nyilatkozatot és az alapismereteket.
videofelvétel: “Józsi bácsi” | angol felirat: Vajai Márta | magyar fordítás: Vajai Márta | felirat időzítés: Vajai Viktor

Weboldalunkra hamarosan további ingyenes oktatóvideók kerülnek feltöltésre. Ha szeretnél értesítést kapni a friss oktatóvideók megjelenéséről, iratkozz fel Recall Healing magazinunkra (a jobb felső űrlap segítségével teheted meg).

Még több videó magyar felirattal: Recall Healing video album

Kapcsolódó rendezvények: Recall Healing I. modul | Recall Healing II. modul | Recall Healing III. modul
A Recall Healing Magyarország valamennyi rendezvénye, továbbá teljes eseménynaptára IDE kattintva elérhető.

Recall Healing HungaryCopy Protected by Chetans WP-Copyprotect.