Recall Healing® tréning kedvezmények


Jó hírünk van számodra! 2016. május 1-től megújult ösztöndíj programmal vár a Recall Healing® magyarországi csapata! A kis nyilakra kattintva nyithatod le vagy csukhatod be az egyes fejezeteket a kedvezményekről.

Igénybe vehető kedvezmények a Magyarországon megrendezésre kerülő Recall Healing® tréningeken:

Magyarországi elővételes kedvezmény: kb. 150 ezer Ft helyett (EUR és USD átváltási árfolyamtól függően) Magyarországon mindössze 114 300 Ft (90 000 Ft + ÁFA) a 3 napos Recall Healing® tréningek részvételi díja. Ezt a kedvezményt valamennyi magyar hallgatónk automatikusan, kérés nélkül is megkapja. Számos tréning esetén ismétlő kedvezményt biztosítunk, amennyiben a hallgató korábban normál áron már elvégezte azt.

“Early bird” (korai befizetés) kedvezmény: Amennyiben a résztvevő a tréning díját a szervezők által megjelölt “early bird” határidőig hiánytalanul átutalja, a 3 napos tréningekért 114 300 Ft (90 000 Ft) helyett mindössze 76 200 Ft (60 000 Ft + ÁFA) részvételi díjat kell fizetnie. Ezt a kedvezményt kizárólag a határidők pontos betartásakor biztosítjuk. Ez a kedvezmény tehát nem jár automatikusan mindenkinek (csak a korai befizetőknek).

Ismétlő kedvezmény: Kizárólag az a hallgató jogosult rá, aki az adott tréninget korábban (hazánkban vagy külföldön) már elvégezte. A jogosultságot a korábbi tréning oklevél bemutatásával kell igazolni. Ebben az esetben a 3 napos Recall Healing® tréningeken az elővételes részvételi díj 57 150 Ft (45 000 Ft + ÁFA), az “early bird” részvételi díj 31 750 FT (25 000 Ft + ÁFA). Ismétlő kedvezmény kizárólag az alábbi tréningeken vehető igénybe: Recall Healing® alaptréning I-II-III. modul; párkapcsolatok és triádok; gyermekek elváltozásai és viselkedése; álmok és szimbólumok; testsúly gondok és megoldások. Az ismétlő ár nem foglalja magába a nyomtatott tréning jegyzetet. Figyelem! A fent jelzett extra kedvezményes “early bird” ismétlő ár csak akkor érvényes, ha az ismétlő hallgató a kedvezményes jelentkezési határidőn belül befizeti a tréning díját.

A fentiek alapján láthatod, hogy hacsak nem csúszol ki a korai befizetési határidőből, már eleve 75-125 ezer Ft kedvezményt kapsz a tréning díjából, anélkül, hogy ezt külön kérned kellene. Ezen felül további kedvezményt kizárólag a Recall Healing® ösztöndíj program keretein belül tudunk biztosítani.

Kredit-alapú kedvezmények a Recall Healing® ösztöndíj programban, amit 2016. május 1-től kiterjesztettünk, így már nem csak ismétlők vehetik igénybe, hanem legalább 6 kredit esetén azok is, akik egy adott modult még nem végeztek el. Ha egy adott szintet elértél, a kedvezményed mértéke megmarad, nem vész el, ez lesz a Te egyedi részvételi díjad.

Ismétlő kedvezményre azok jogosultak, akik az adott tanfolyamot korábban már elvégezték (hazánkban vagy külföldön). Fontos azonban, hogy tréning jegyzetet térítésmentesen összesen egy alkalommal tudunk biztosítani, így aki ismétlőként érkezik egy tréningre, feltétlenül hozza magával a korábbi jegyzetét (vagy térítés ellenében vásárolhat újat).

Hogyan gyűjthetsz krediteket az ösztöndíj programban? Kérjük, figyelmesen olvasd át az alábbiakat:

2014 nyarától van rá lehetőség, hogy a résztvevők az online jelentkezési űrlapon ajánló személyt jelöljenek meg. Az ösztöndíj programban ezek az ajánlások vesznek részt. Az ajánlásokat akkor írjuk jóvá, ha az új résztvevő

- egyetlen ajánló személyt jelölt meg (több személy felsorolásából csak az elsőt vesszük figyelembe),
- korábban még nem végzett Magyarországon Recall Healing tréninget (általában I. modulra jelentkezik),
- ebből adódóan korábban nem volt rá lehetősége, hogy más személyt jelöljön meg ajánló személyként,
- az új jelentkezőkre vonatkozó normál (vagy “early bird”) részvételi díjat az adott határidőig megfizeti,
- valamint az adott tréninget el is végzi (az adott tréning modul teljes idejének min. 70%-án jelen van).

Amennyiben valamennyi feltétel egyidejűleg teljesül, az ajánló személynek 1 kreditet írunk jóvá.

A keresztjelöléseket kiszűrjük. Ez azt jelenti, hogy ha két résztvevő egyszerre jelentkezik, és egymást jelölik meg ajánló személynek, akkor a két keresztbe ajánlás közül csak az elsőt írjuk jóvá (az időben előbb jelentkezőnek).

A kreditek a későbbiekben nem vesznek el, nincs “visszaesés” a szintekben. Az így megszerzett kedvezményt tetszőleges alkalommal érvényesítheted, és akármennyi kredited lehet, nincs felső limit. Érdemes 10 kredit felett is gyűjteni.

A kredit-alapú kedvezmények érvényesítésének speciális feltételei (további nagyon fontos tudnivalók):

A kedvezmény készpénzre nem váltható, nem ruházható át más személyre és nem érvényesíthető visszamenőleg (korábbi tréningeken). A jelentkezési feltételek (online jelentkezési űrlap kitöltése, határidők betartása) a kedvezmény mértékétől függetlenül továbbra is érvényben vannak. Kérjük, továbbra is ügyelj a határidőkre.

A 2012. szeptember 26-27-28-án megrendezett, első magyarországi Recall Healing® tanfolyam az alaptréning I. moduljának felel meg, a trénerrel való közös megegyezés alapján. Bár a résztvevők bővített tréning jegyzetet kaptak, a leadott tananyag nem fedi le az alaptréning II. moduljának tematikáját. Aki ezen részt vett, de külön még nem végezte el a Recall Healing® alaptréning II. modulját, az alaptréning I. modulján ismétlő, a II. modulon pedig új résztvevő.

Szeretettel várunk a tréningeken, élj Te is az ösztöndíj program adta lehetőséggel!

Vajai Márta és Vajai Viktor
Recall Healing® koordinátorok

Csatlakozz a Recall Healing® tanulócsoporthoz Facebook-on és kapcsolódj be a beszélgetésbe.
Hamarosan további ingyenes oktatóvideók kerülnek feltöltésre a video albumba. Ha szeretnél értesítést kapni a friss oktatóvideók megjelenéséről, iratkozz fel Recall Healing® hírlevelünkre (a jobb felső űrlap segítségével teheted meg).

Kapcsolódó rendezvények: Recall Healing® alaptréning I. modul | alaptréning II. modul | alaptréning III. modul
A Recall Healing® magyar csapat valamennyi rendezvénye, továbbá teljes eseménynaptára IDE kattintva elérhető.Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.

Ne felejts el feliratkozni a hírlevelünkre:

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*Recall Healing kezdő szintű tanfolyam: