Recall Healing találkozó


Recall Healing Hungary

Recall Healing találkozónkra szeretettel várunk, most kivételesen akkor is, ha még nem végeztél Recall Healing tanfolyamot, de szeretnél jó hangulatban eltölteni néhány órát biologikusan gondolkodó baráti körben: olyanokkal, akik még csak most ismerkedtek meg a módszerrel és olyanokkal is, akik hosszabb ideje alkalmazzák saját vagy ismerőseik javára, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, esettörténeteinket, megbeszélhessük, ha valaki elakadt az esetfeltárással, netán új ötletekre, inspirációra vágysz, esetleg vannak még a Recall Healingnek olyan területei, amiket jó lenne átismételni. Első kézből értesülhetsz legfrissebb híreinkről, sok érdekességről, soron következő rendezvényeinkről, illetve, az azokon érvényesíthető kedvezményekről is.

A találkozó helyszíne és időpontja: Budapest, Lurdy Ház, 2015. december 4. péntek, 17:00-20:00
Pontos cím: Budapest, IX. kerület, Könyves Kálmán körút 12-14. – a parkolás a kültéri parkolóban díjmentes.
A teremgarázs díjköteles. Tömegközlekedéssel: Az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamos az épület előtt áll meg.

Klubvezetők: Vajai Márta és Vajai Viktor

A találkozó tematikája:
- 17:00-18:20 – a Recall Healing magyarországi koordinátorai által vezetett program, meglepetés esettörténettel
- 18:20-18:40 – rövid szünet, ismerkedési lehetőség
- 18:40-20:00 – kötetlen szakmai beszélgetés, tapasztalatok megosztása, támpontok az esetleges elakadásokhoz
(melyre Recall Healing tanfolyamot nem végzett barátaink a Recall Healing Video Albumban elérhető videók segítségével készüljenek fel, a tanfolyam elvégzése nem előfeltétele a beszélgetésbe való aktív bekapcsolódásnak, az alapeszközök ismerete viszont igen, ezek elmagyarázására ugyanis nem lesz idő)

Ezt a klubtalálkozót szeretnénk egy kicsit rendhagyóvá és kötetlenebbé, családiasabbá tenni számotokra, ezért úgy döntöttünk, hogy lehetőséget biztosítunk rá, hogy hozzatok magatokkal rágcsálnivalót, aprósüteményt, innivalót, amit megoszthatunk egymással.

Terveink szerint a helyszínen megvásárolható lesz (és egyúttal bemutatásra kerül azoknak, akik még nem találkoztak vele) Gilbert Renaud: Az egészség piramisa című könyvének magyar kiadása. A kiadványt a szerző kifejezett kérésére csak egészségügyi dolgozók és tanfolyamot végzett hallgatók vásárolhatják meg (az árat hírlevélben fogjuk küldeni, ezért aki még nem iratkozott fel, és érdeklődik, a jobb felső űrlap segítségével tegye meg). Ennek oka, hogy a könyv azok számára nyújt támpontokat, akik legalább az I. modult elvégezték, a könyv nem helyettesíti a tanfolyam elvégzését, és a tanfolyamon megszerzett ismeretek nélkül könnyen félreértéseket eredményezhet a tanulmányozása.

A találkozó részvételi díja (önköltségi terembérleti hozzájárulás minden résztvevő számára, amiről számlát adunk):
2 499 Ft, átutalással, ha december 1-ig beérkezik hozzánk (ez után a határidő után csak 3 900 Ft-ért vehetsz részt
(bővebben a jelentkezési határidőnél, elképzelhető ugyanis, hogy a rendezvény előbb megtelik, ekkor mi is előbb zárunk)
- kérlek, figyelj a pontos összegre az átutaláskor, a számlázó program valamiért a bruttó 2 500 Ft-ot nem tudja kezelni),
3 200 Ft bankfiókban, közvetlenül az általunk megadott bankszámlaszámra történő befizetéssel december 1-ig
(ebben az esetben a közvetlen befizetés díjaként a bank által kirótt 700 Ft kezelési költséget is Neked kell vállalnod),

3 900 Ft a helyszínen, készpénzben fizetve.
A rendezvényt megbontani nem lehetséges, akkor is ennyibe kerül, ha csak fél órára tudsz jönni.

A találkozóra írásban kell jelentkezni, amit a jelentkezési határidőig, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével tehetsz meg. Jelentkezési határidő: 2015. december 1. Minden egyes résztvevőnek külön jelentkezési lapot kell kitöltenie, és egy e-mail címet nem használhat egynél több személy, különben a rendszer nem fogadja el a jelentkezést (egyiket sem).

Figyelem! A jelentkezési határidő tájékoztató jellegű. Ha hamarabb betelik a létszám, akkor a jelentkezést is hamarabb zárjuk, elképzelhető, hogy még december 1. előtt. Ezért kérjük, hogy a díbekérő kiállításától számított 7 napon belül rendezd a részvételi díjadat, hogy biztosítsd a helyedet.

A terem kapacitása miatt legfeljebb 50 főt tudunk fogadni, ezért arra kérük, hogy csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni a találkozón. Ha mégis közbejön valami, mindenképp jelezd felénk, hogy jöhessen helyetted más.

Nagyon szépen köszönjük! :-)

Kapcsolódó rendezvények: Recall Healing I. modul | Recall Healing II. modul | Recall Healing III. modul
A Holografikus Akadémia valamennyi rendezvénye, továbbá teljes eseménynaptára IDE kattintva elérhető.Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.