Recall Healing nyílt esetfeltárás (interaktív)


Dr. Gilbert Renaud több, mint 30 év tapasztalattal rendelkezik a holisztikus gyógyászat területén. Életművét – Recall Healing® – Dr. Hamer és Dr. Sabbah munkássága inspirálta. A Recall Healing® egy önismereti rendszer, amelynek segítségével sajátos nézőpontból érthetünk meg bármely élethelyzet (beleértve a betegségek és viselkedések) hátterében álló érzelmi okokat és azok összefüggéseit. A módszer az önmagunkkal, valamint embertársainkkal (családunkkal, élettársunkkal, barátainkkal) való kapcsolódásunk belső ellentmondásait vizsgálja, ezek feltárásával és feloldásával segíti hozzá az érintettet egy jobb életminőség eléréséhez.

A tréner időbeosztása nem (vagy ritka esetben is csak több hónapos, éves várólista alapján) teszi lehetővé a személyes konzultációt. Helyette a csoportos, nyílt esetfeltárást részesítjük előnyben, tapasztalatunk szerint ugyanis ezek jóval hatékonyabbak a személyes üléseknél. A nyílt esetfeltáráson való részvételt olyanoknak is jó szívvel ajánljuk, akiknek nincs konkrét, megoldandó problémájuk, azonban szívesen tanulnának és merítenének ötleteket, hogy hatékonyabban segíthessék a klienseikkel való közös munkát.

A Recall Healing szemlélete, gondolkodásmódja ezen a műhelyfoglalkozáson sajátítható el a leghatékonyabban, a hallgatóknak először nyílik rá lehetőségük, hogy 3 napon keresztül figyelhessék meg az előadót munka közben.

Felhívás a videóhoz! A 3 napos foglalkozáson minden nap 1-2 hosszabb, számos rövidebb esetet visz végig az előadó, illetve a résztvevők lehetőséget kapnak egyes esetfeltárásoknál a munkába való bekapcsolódásba is.

A nyílt esetfeltáráson a résztvevők csak és kizárólag saját, személyes esettörténeteikkel dolgozhatnak, ez alól az egyetlen kivétel: az édesanyák 14 éven aluli gyermekük problémáját is magukkal hozhatják. Az előadó nem foglalkozik “mi lenne ha” típusú kérdésekkel, kérjük ezek mellőzését a műhelyfoglalkozáson (magyarázat a videó segédletben).

A részvétel előfeltétele: Recall Healing alaptréning I. szint elvégzése. A tréningen 18 éven felüliek vehetnek részt.

A műhelyfoglalkozáson aktív és passzív (megfigyelő) módon lehet részt venni.
Az aktív részvétel előfeltétele:
- az alaptréning 1. szint jegyzetében található kérdőív kitöltése (nem fogjuk kérni, a résztvevőnél marad),
- a résztvevő a helyszíni regisztrációval egy időben felírja és leadja a nevét a regisztrációs munkatársnak,
- a résztvevő tudomásul veszi, hogy az előadó sorsolással fogja kiválasztani a soron következő “kliensét”.

A tréning időpontja: Budapest, 2019. november 22-23-24., előregisztrációs befizetési határidő: 2019. november 4.

A tréning részvételi díja: 114 300 Ft – korai befizetők kedvezménye: 2019. október 24-ig fizetve 88 900 Ft
Ismétlő kedvezmény igénybevételére ezen a tréningen nincs lehetőség. Valamennyi résztvevő teljes árat fizet, azonban a kedvezményes befizetéssel járó kedvezményt minden arra jogosult jelentkező automatikusan megkapja. Ösztöndíj kedvezmény a kedvezményes befizetési határidőig vehető igénybe, azon hallgatóink által, akik legalább 6 kredittel rendelkeznek.
A tréning díja minden esetben tartalmazza: magyar nyelvű tolmácsolás, oklevél. Ezen a műhelyfoglalkozáson annak jellegéből adódóan nem biztosítunk nyomtatott jegyzet. A műhelyfoglalkozás anyaga az interaktív párbeszédek során alakul ki.
Fizetni kizárólag előre utalással lehet. Készpénzes/helyszíni fizetésre nincs lehetőség.

A Recall Healing alaptréning II. és III. szintje tetszőleges sorrendben végezhető (az I. szint elvégzése után).
További tanfolyamok:
Recall Healing alaptréning I. szint: 2019. november 8-9-10. KATTINTS IDE a további részletekért.
Recall Healing gyermekek, belső gyermek: 2019. november 15-16-17. KATTINTS IDE a további részletekért.

Szeretnénk felhívni figyelmedet ösztöndíj programunkra, ami ide kattintva elérhető.

Ezen a tanfolyamon csak korlátozott létszámban tudunk jelentkezőket fogadni. Ha a befizetési határidő letelte
előtt betelik a tréning, akkor a jelentkezéseket lezárjuk, és ezt követően már csak várólistára lehet regisztrálni. Jelentkezéseket mindig a befizetések sorrendjében fogadunk el.

Ez a tréning az alábbi gyakorisággal kerül megrendezésre: 3 évente egy alkalommal.


Régi hallgatóink felhasználói profilját létrehoztuk és elküldtük e-mailben. Új hallgatóinknak regisztrálniuk kell,
mielőtt jelentkeznek. Kérjük, mindenképp olvasd el az online jelentkezési felület használati útmutatóját.Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.

Ne felejts el feliratkozni a hírlevelünkre:

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*Recall Healing kezdő szintű tanfolyam: