Recall Healing szimbólumok, álmok


A Recall Healing® egy olyan önismereti rendszer, amelynek segítségével sajátos nézőpontból érthetünk meg bármely élethelyzet (beleértve a betegségek és viselkedések) hátterében álló érzelmi okokat és azok összefüggéseit. A módszer az önmagunkkal, valamint embertársainkkal (családunkkal, élettársunkkal és barátainkkal) való kapcsolódásunk belső ellentmondásait vizsgálja, ezek feltárásával és feloldásával segíti hozzá az érintettet egy jobb életminőség eléréséhez.

Alaptréninget végzettek hallgatóink számára nem újdonság, hogy reakcióinkat és viselkedésünket mindössze 10-15%-ban határozza meg tudatos hozzáállásunk, és 85-90%-ban a tudatalattink mélyén rögzült, a sorozatos ismétlődéseknek köszönhetően beégett érzelmi lenyomataink. Automatikus agyunk ösztönös védekezőmechanizmusa a vakfolt, azonban tudatalattink folyamatosan üzen is számunkra, mégpedig a biológiai szimbólumok rendszerén keresztül.

A szimbólumok és álmok tematikus modul egy minden korábbinál mélyebb önismereti szintre kalauzolja a résztvevőt. Ezen a foglalkozáson már nem csupán a különféle tüneteket és viselkedésbeli megnyilvánulásokat használjuk támpontul betegségeink vagy más élethelyzetek összefüggéseinek feltárásakor, hanem külső környezetünk és álmaink szimbólumrendszerét is, azok biológiai értelmében. Erre egy konkrét példát is láthatunk az alábbi videóban.

A biológiai szimbólumok rendszerének segítségével lehetőségünk nyílik finomhangolni a megértés folyamatát akár saját megéléseinkkel dolgozunk, akár a hozzánk fordulóknak szeretnénk segíteni.

A részvétel előfeltétele: a tréningen csak 18 éven felüliek vehetnek részt. A részvétel előfeltétele továbbá a Recall Healing® alaptréning I. szintjének teljesítése (legkésőbb a tréninget megelőző héten, április 21-22-23-án).

A tréning időpontja: Budapest, 2017. április 28-29-30., előregisztrációs jelentkezési határidő: 2016. április 10.

A tréning részvételi díja: 95 250 Ft (75 000 Ft + ÁFA) – tartalmazza: magyar nyelvű tolmácsolás, jegyzet, oklevél.
Magyarországon több, mint 20% kedvezmény! Külföldön ugyanez a tréning 120 000 Ft modulonkénti áron látogatható.
Amennyiben utalásod 2017. április 10-ig beérkezik, csak 76 200 Ft-ot (60 000 Ft + ÁFA) kell fizetned. Amennyiben utalásod ezen határidőig nem érkezik be, a rendszer törli a jelentkezésedet. Helyszíni fizetésre nincs lehetőség.

Szeretnénk felhívni figyelmedet ösztöndíj programunkra, ami ide kattintva elérhető.

Ezen a tanfolyamon csak korlátozott létszámban tudunk jelentkezőket fogadni. Ha a befizetési határidő letelte
előtt betelik a tréning, akkor a jelentkezéseket lezárjuk, és ezt követően már csak várólistára lehet regisztrálni. Jelentkezéseket mindig a befizetések sorrendjében fogadunk el.

Ez a tréning az alábbi gyakorisággal kerül megrendezésre: két-három évente egy alkalommal.

Kapcsolódó rendezvények: Recall Healing® I. szint | Recall Healing® II. szint | Recall Healing® III. modul
A Recall Healing® magyar közösség valamennyi rendezvénye, továbbá teljes eseménynaptára IDE kattintva elérhető.

Teljes név:*
E-mail cím:*
E-mail újra:*
Mobil szám:*
Tanfolyam:*
Tréning díja:*
Fizetési mód:*
Kuponkód:*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Adószám:
Ajánló személy:
Megjegyzés:
 Elektronikus számla – PDF – befogadásához hozzájárulok.*
 Az Általános Szerződési Feltételeketet és Jelentkezési Tudnivalókat elfogadom.*

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.

Ne felejts el feliratkozni a hírlevelünkre:

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*Recall Healing kezdő szintű tanfolyam: